Voorwaarden

Voorwaarden, copyrights, privacy en beeldgebruik

Meerdoc is een samenwerkingsverband tussen en handelsnaam van Van Uchelen Creative Communications BV en Pattiruhu Consultancy. Alle proposities, beschrijvingen, logo’s en producties van Meerdoc zijn onderdeel van het Meerdoc-concept en Meerdoc (c.q. de partners ervan) is (zijn) tevens auteursrechthebbende. Op aanbiedingen van, overeenkomsten met en opdrachten aan Meerdoc zijn altijd de algemene leveringsvoorwaarden van Van Uchelen Creative Communications BV van toepassing. Deze voorwaarden zijn en/of worden in voorkomend geval aan onze contractpartijen ter hand gesteld, evenals specifieke voorwaarden waar het de samenwerking tussen derden en Meerdoc betreft.

Het Meerdoc-concept, tekst- en beeldmateriaal in relatie tot workshops (inclusief andere opdrachten die door Meerdoc zijn uitgevoerd) en alles op deze site: © Meerdoc, Haarlem/Hoofddorp. Overname zonder voorafgaande schriftelijke toestemming is niet toegestaan.

Privacybeleid
Gegevens die u vermeldt in e-mails via deze site worden: door ons niet opgeslagen op externe servers, niet gedeeld met andere partijen dan Meerdoc (tenzij u daar zelf om vraagt) en niet gebruikt om u promotionele berichten toe te zenden (tenzij u daar zelf om heeft gevraagd en/of er toestemming voor heeft gegeven). Wij gebruiken geen cookies. Uw gegevens worden op uw verzoek -schriftelijk of per email- zo snel mogelijk verwijderd uit onze database.

Foto- en videomateriaal
Fotocredits websitefoto’s/art work: Lisette Venix, Bram van Uchelen, www.pexels.com, Stichting MeerOmroep, Liesbeth van Welbergen,
Jos Jaspers, Francisco Purdom, http://www.freepik.com > designed by macrovector/Freepik.
Voor het gebruik van foto’s van workhops en evenementen op deze site is toestemming gegeven door de betreffende aan Meerdoc opdrachtgevende partijen. Videomateriaal dat embedded is op deze site is door opdrachtgevers aan Meerdoc vrijgegeven voor gebruik, of is eigen productie – met toestemming van of namens actoren.

 

Meerdoc biedt de leukste mediaworkshops bij de beste omroepen:
MeerRadio, Radio Aalsmeer, BO omroep Bollenstreek, RTV Katwijk, SALTO Amsterdam en Haarlem105.
Ook met ons samenwerken?  WELKOM.

 

Logo's Meerdoc workshops en logo Meerdoc

© 2020 Meerdoc. Alle rechten voorbehouden.

 

 

DE LEUKSTE MEDIA WORKSHOPS • MEDIAWORKSHOPS • MEDIA PRODUCTIE • MEDIA ADVIES
BURGERSCHAPSVORMING • PERSOONSONTWIKKELING • MEDIAWIJSHEID • MEDIAWORKSHOPS

DE LEUKSTE MEDIA WORKSHOPS BIJ DE BESTE OMROEPEN: MEERRADIO, RADIO AALSMEER, BO OMROEP BOLLENSTREEK, RTV KATWIJK, SALTO AMSTERDAM, HAARLEM105