verbindt mensen, media en maatschappij

Voorwaarden

Voorwaarden, copyrights, privacy en beeldgebruik

Privacybeleid
Wij gebruiken geen cookies. Gegevens die u vermeldt in e-mails via deze site worden door ons niet opgeslagen op externe servers, niet gedeeld met andere partijen dan Meerdoc (tenzij u daar zelf om vraagt) en niet gebruikt om u promotionele berichten toe te zenden (tenzij u daar zelf om heeft gevraagd en/of er toestemming voor heeft gegeven).  Uw gegevens worden op uw verzoek -schriftelijk of per email- zo snel mogelijk verwijderd uit onze database.

Foto- en videomateriaal
Fotocredits websitefoto’s/art work/video: Lisette Venix, Bram van Uchelen, www.pexels.com, Stichting MeerOmroep, Liesbeth van Welbergen,
Jos Jaspers, Francisco Purdom, http://www.freepik.com > designed by macrovector/Freepik, Mirjam van Veelen, Provincie Noord-Holland. 
Voor het gebruik van foto’s van workhops en/of workshopevenementen op deze site is toestemming gegeven door de betreffende aan Meerdoc opdrachtgevende of met Meerdoc samenwerkende partijen. Videomateriaal dat embedded is op deze site is door samenwerkingspartners aan Meerdoc vrijgegeven voor gebruik, of is eigen productie – met toestemming van of namens actoren.

Onze workshops en Corona: leuk online
Als gevolg van de Coronacrisis kunnen onze reguliere mediaworkshops soms niet of deels niet op de gebruikelijke wijze worden uitgevoerd. Meerdoc werkt, in nauw overleg met radio- en televisiestations en cultuuraanbieders, aan goede alternatieve oplossingen. Wij bieden ook gratis modules van de leukste mediaworkshops online aan, waaronder ©Thuisreporter en ©Maak Nieuws module interview. Maar ook: nieuws en nepnieuws in de Amerikaanse presidentscampagne.
Keep distance, stay OK and be healthy!

 

Ook met ons samenwerken?  WELKOM. STUUR EEN BERICHTJE.

 

 

© 2023 Meerdoc. Alle rechten voorbehouden.

 

 

DE LEUKSTE MEDIA WORKSHOPS • MEDIAWORKSHOPS • MEDIA PROJECTEN 
BURGERSCHAPSVORMING • PERSOONSONTWIKKELING • MEDIAWIJSHEID • MEDIAWORKSHOPS