verbindt mensen, media en maatschappij

Senioren aan zet met eigen radioprogramma

Nu kunnen senioren in een echte studio zelf radio en podcasts maken! Forever Young Radio is een nieuwe workshopserie die dat mogelijk maakt. Ervaren mediamensen leren iets oudere deelnemers de fijne kneepjes van interviewen, presenteren en nieuws lezen. En van andere ‘ingrediënten’ die nodig zijn voor een programma dat boeit en (ver)bindt. Doet u ook gezellig mee? Bekijk eens het filmpje.

Forever Young Radio is dé media-workshopserie speciaal voor enthousiaste mensen die al een dagje ouder zijn. En Pier K, MeerRadio, Amstelring, MeerWaarde en Maatvast staan er achter. Bovendien wordt dit speciale initiatief mede mogelijk gemaakt door Fonds Sluyterman Van Loo, Stichting RCOAK en Meer voor Elkaar/Coronaherstel Jong en oud in Haarlemmermeer.

Ontdek uw talent
Schrijf ook in en maak met generatiegenoten een podcast/radioprogramma over een onderwerp dat u samen zelf bepaalt. Duik de studio in met een professionele technicus en ontdek uw mediatalent(en)! Is dat eng? Nee, helemaal niet. Want in de positieve en stimulerende sfeer van Forever Young Radio komt iedere deelnemer optimaal tot haar (of zijn) recht.

Inschrijven kan via deze webpagina.

Dát mag wel in de krant…
Hieronder een artikel over de workshopserie Forever Young Radio uit HC Nieuws, de krant van Haarlemmermeer (29 juni 2022).

 

Forever Young Radio fondsen